«Άξιος ο μισθός του!»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εκφραστεί δημοσίως πολλές φορές εναντίον του Κύρου Βασάρα και τον έχει αποδεχθεί ως δοκιμαζόμενο στη θέση του επιδιαιτητή της νέας ΚΕΔ. Την προπηγούμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για ένα οφ σάιντ στο Αγρίνιο. Αυτή τη φορά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας ήταν λίγο πιο έντονη:

«Άξιος ο μισθός του Κύρρου Βασάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Ο ΠΑΟ, ωστόσο, συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα, όπως και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, παρά το ότι οι τρεις ΠΑΕ διαφωνούν με τη σύνθεση του πίνακα διαιτητών της ΚΕΔ. Όσο μετέχουν, ωστόσο, σε αυτό το πρωτάθλημα, πρέπει να μάθουν να αποδέχονται τους ορισμούς του Βασάρα. Μετά τις εκλογές βλέπουμε, αν και εφόσον αυτές γίνουν…

Το απόγευμα της ημέρας των ορισμών, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, Χρήστος Παναγόπουλος, σχολίασε το θέμα στον Sport Fm:

«Ο κ. Βασάρας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας ότι θα προκαλέσει κρίση στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά είναι στο προσκήνιο ως επιδιαιτητής. Οι μάσκες πέφτουν. Ο ίδιος επέλεξε να βάλει ξανά στο παιχνίδι αυτούς τους ανθρώπους. Δική του είναι η ευθύνη για ό,τι συμβεί., Αν συμβεί οτιδήποτε, όπως για παράδειγμα με απόφαση της πολιτείας να μας στερήσει το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει αποζημίωση. Θα στραφούμε εναντίον του και εναντίον αυτών που τον θέλησαν εκεί. Εμείς θέλαμε να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα εκλογών για να μπει ένας κανονικός επιδιαιτητής. Δεν είναι θέμα εκλογών, αλλά σοβαρότητας να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όχι να βγάζει τους διάφορους Λάμπρου. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Τι ζητάμε; Μια ισονομία και μια τάξη στα πράγματα».

Για το αν βρίσκει σκοπιμότητα στις επιλογές του Βασάρα, είπε: «Θεωρείτε πως είναι συμπτωματικά; Είναι θέμα αποφάσεων. Εμείς ως Παναθηναϊκός στείλαμε τη Δευτέρα επιστολή στην ΕΠΟ και ζητούσαμε να μπει στον κανονισμό το ισπανικό μοντέλο, ώστε όλοι να ξέρουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα και να μαθαίνει ο αρχιδιαιτητής της Super League τις βαθμολογίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, για να ξέρει ποιους να βάλει και τι όχι. Απάντηση δεν πήραμε ως Παναθηναϊκός. Ας κανονίσουν την πορεία τους οι της ΕΠΟ και ο κ. Βασάρας».

Για το αν θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός στην πολιτεία, εξήγησε: «Δεν έχει λόγο η πολιτεία. Αυτό είναι θέμα ποδοσφαίρου. Να βάζω κάθε φορά μπροστά την πολιτεία να λύνει τα προβλήματα; Ο κ. Κοντονής κάνει την προσπάθειά του με το δικό του τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να δείξουν ούτε επαγγελματίες. Και είναι και στην Ευρώπη. Θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν όλα πήγαιναν ήσυχα και σωστά. Αν νομίζουν πως κάνουν σωστά τη δουλειά τους έτσι, κακό του κεφαλιού τους. Μεγάλοι άνθρωποι είναι. Γίνονται πράγματα που σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Και πολύ συγκρατημένοι είμαστε. Άλλωστε γι’ αυτό και δεν έγινε γνωστή η επιστολή που στείλαμε. Η φασαρία προκαλείται από αυτούς. Αγνοεί τους παρατηρητές της Super League και τις δικές του κρίσεις».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα