Άτακτη υποχώρηση και… δήθεν παραιτήσεις!

Σε τεντωμένο σκοινί συνεχίζει να βαδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς παρά τις πιέσεις του συνταγματολόγου, Νίκου Αλιβιζάτου, λίγα πράγματα έγιναν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προκειμένου να «καθαρίσει» το σκηνικό και να μπούμε σε μία νέα εποχή.

Η ΕΠΟ προκειμένου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υποχρεώθηκε να επαναφέρει τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας – μετά τις πονηρές αλλαγές που έκανε στις αρχές Αυγούστου – ωστόσο οι έξι παραιτήσεις των ποινικά διωκόμενων για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» δεν έπεσαν στα τραπέζι, όπως τουλάχιστον είδε διαρρεύσει. Αντ’ αυτού, οι κύριοι Βαγγέλης Τοπολιάτης και Βαγγέλλης Μαζαράκης παραιτήθηκαν από τα αξιώματά τους, αλλά η κίνηση αυτή έγινε για τα μάτια του κόσμου, καθώς παρέμειναν στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΠΟ ως απλά μέλη.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Τοπολιάτης παραιτήθηκε από αναπληρωτής πρόεδρος και τη θέση του πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, ενώ ο Βαγγέλης Μαζαράκης άφησε τη θέση του β’ αντιπροέδρου για να καθίσει σε αυτή ο Δαμιανός Γραβριηλίδης. Αμφότεροι, παραμένουν στην ΕΠΟ και στην πραγματικότητα δεν διευκολύνουν το έργο της… FIFA που απειλούσε με ορισμό διοικούσας επιτροπής. Βέβαια, το ότι επανήλθε το σχήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι ένα βήμα.

Ο κύριος Γιώργος Γκιρτζίκης, πάντως, παραμένει γαντζωμένος στη θέση του – μέχρι νεοτέρας – οπότε δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι τραγελαφικές κινήσεις της ΕΠΟ , τουλάχιστον μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα