Έκλεισε και ο Ανδρεόπουλος στην ΑΕΚ!

Τελικά η «σφήνα» του Ολυμπιακού βοήθησε τον Ανδρεόπουλο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μία ώρα αρχύτερα.

Η προσφορά της Ένωσης προς την Κέρκυρα ανέβηκε κατά 50.000 ευρώ, ένα ποσό σχετικά αστείο για δεδομένα μεταγραφών μεγάλων ομάδων της Super League και αυτό διότι ο Ολυμπιακός προσέφερε 190.000 για τον παίκτη σε αντίθεση με τα 150 χιλιάρικα που έδινε η ΑΕΚ μέχρι πριν από μία εβδομάδα. Η ξεκάθαρη άρνηση του Ανδρεόπουλου, όμως, ανάγκασε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να δώσει κάτι παραπάνω στην Κέρκυρα (200.000 ευρώ, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης) και έτσι να τελειώσει η μεταγραφή μία ώρα αρχύτερα.

Ο Ανδρεόπουλος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα δοκιμαστεί και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα. Πρόκειται για μία ξεκάθαρη επένδυση στο μέλλον, αφού είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και ο Βασιλαντωνόπουλος που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα, αναμένεται να διεκδικήσουν θέση βασικού από τη φετινή κιόλας χρονιά!

Πλέον, η ΑΕΚ έχει φτάσει τις οκτώ μεταγραφές, αν και οι δύο είναι ακόμη στον αέρα, μιας και δεν υπάρχουν κατατεθειμένα τα συμβόλαια του Βάργκας και του Τζιοβάνι. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ωστόσο, θεωρεί και τους δύο «κλεισμένους»! Αντίθετα, και με τη βούλα ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι οι Τζιμπούρ, Βασιλαντωνόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, και Άρθο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα