Έκλεισε Πασκουάλ που του φέρνει τον Λουκά!

Μπαμ και μπουμ από τον Παναθηναϊκό μετά το ντόινγκ στο ΣΕΦ! Η ΚΑΕ έκανε μεταστροφή σκέψης παρά την αρχική πρόθεση να μην μπει σε διαπραγματεύσεις με τον απαιτητικό Τσάβι Πασκουάλ και αποφάσισε τελικά να ενδώσει σε ένα πλάνο μακρόχρονο το οποίο δικαίως διεκδίκησε ο Ισπανός κόουτς. Και στην τελική, με μία… μικρή αποζημίωση και τα τριετή συμβόλαια σπάνε!

Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει και την ηλικιακή φρεσκάδα και την εμπειρία του έντονου πρωταθλητισμού σε έναν τεράστιο πάγκο και οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να το κουράσουν περισσότερο, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν.  Για να δούμε τώρα αν ο Γιαννακόπουλος θα «δώσει τα κλειδιά» στον άνθρωπο αυτό, εμπιστευόμενος το χρόνο και το χρήμα που του προσέφεραν τόσες σερί σεζόν οι Καταλανοί, ή αν θα έχουμε σύντομα κι άλλη αλλαγή στον πάγκο.

Η έλευση του Πασκουάλ συνοδεύεται και από μία μεγάλη επιστροφή, καθώς την «πράσινη» φανέλα θα φορέσει και πάλι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης! Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα και ο περσινός MVP του πρώτου γύρου της Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει επιλογή του Ισπανού τεχνικού, έστω και λύση από τον πάγκο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα