Έκοψε τα σουβλάκια, άρχισε το ποδήλατο

Ακόμα απέχει έτη φωτός από το να γίνει Γιώργος Παπανδρέου, εσχάτως όμως ο Κώστας Καραμανλής έχει επιλέξει έναν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κατ’ εντολή και της συζύγου του, Νατάσας.

Όσοι συναντήθηκαν το τελευταίο διάστημα με τον πρώην πρωθυπουργό, τον βρήκαν εμφανώς αδυνατισμένο, καθώς έχει αφήσει στην άκρη τις παλιές αγαπημένες του συνήθειες όπως το κεμπάπ, τα πιτόγυρα και τα παϊδάκια, τα οποία συνόδευε με καλό κρασί και εξίσου καλή παρέα. Η Νατάσα τού έχει επιβάλει εδώ και καιρό έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής, με μόλις ένα κύριο γεύμα την ημέρα, αργά το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι τσιμπάει κάτι πρόχειρο -συνήθως μία σαλάτα- στο γραφείο του στην οδό Παναγή Κυριακού. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής έχει χαθεί και από τα παλιά του στέκια στη Ραφήνα, όπου συνήθιζε να πίνει το τσιπουράκι του.

Δεν έχει, όμως, περιοριστεί μόνο σε αυτό. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει και πάλι την άσκηση – να θυμίσουμε ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε τακτική επαφή με το γυμναστήριο. Πλέον, ανεβαίνει στο ποδήλατό του, διασχίζει τη λεωφόρο Μάκρης μέχρι τον Σχινιά, ενώ το καλοκαίρι δεν υπήρχε μέρα που να μην κολυμπήσει για αρκετή ώρα.

Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι προς τι αυτή η ξαφνική αλλαγή φιλοσοφίας του Κώστα Καραμανλή; Η πρώτη -και πλέον πειστική- εξήγηση είναι η υγεία του, καθώς τα αρκετά παραπανίσια κιλά ήταν μόνιμη αιτία γκρίνιας από τη γιατρό σύζυγό του. Η δεύτερη είναι αυτή που τον θέλει να ετοιμάζεται για δυναμικό come back στην πρώτη γραμμή της πολιτικής…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα