Πάνε «Σπίτι (τους) σπιτάκι (τους)»

Χάος επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Κανάλι της Κάντζας, και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις χαμηλές πτήσεις που σημειώνει η Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου». Μάλιστα πολλές φορές η εκπομπή της Κατερίνας Σπυροπούλου έχει βρεθεί στην τρίτη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, αφού σημαντικό προβάδισμα έχουν άλλες παραγωγές που παρουσιάζονται την ίδια ώρα!

Κι ενώ το μόνο πρόβλημα που νόμιζε πως είχε η Κατερίνα Σπυροπούλου ήταν η άρθρωσή της, για την οποία έσπευσε να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας ξαφνικά παρουσιάστηκαν άλλα πιο σημαντικά θέματα για τα οποία θα έπρεπε να ανησυχεί. Κι όμως εκείνη δεν φαίνεται να πτοείται με τίποτα, και η συμπεριφορά της δείχνει μία απάθεια. Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της αρχισυντάκτριας Ζήνας Κουτσελίνη, ένας ακόμη συνεργάτης της την άφησε στα «κρύα του λουτρού». Πρόκειται για τον Νίκο Παρτσώλη που μετά την αποχώρηση της Κουτσελίνη ασκούσε προσωρινά χρέη αρχισυντάκτη. Η νέα super hero που καλείται να αναλάβει την αρχισυνταξία, είναι η Ελευθερία Κεφαλά, και είναι θέμα χρόνου –σύμφωνα με τις προηγούμενες αποχωρήσεις – να τα εγκαταλείψει κι εκείνη.

Όμως, ακόμα ένα κρούσμα θα έρθει για να πλήξει την εκπομπή της μικρής, ξανθιάς κυρίας και δεν είναι άλλο από τον συγκαταβατικό συμπαρουσιαστή της Σπυροπούλου, Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το «Σπιτάκι». Όσο γλυκός τελικά και να ακούγεται ο τίτλος της εκπομπής, το ιδανικότερο θα ήταν να έχει τίτλο το «Τερατόσπιτο» (όπως η ταινία), αφού η παρουσιάστρια φαίνεται να μην είναι και ιδανική και να τους διώχνει όλους σιγά-σιγά. Το σίγουρο είναι ότι σε δικούς του ανθρώπους, ο συμπαθέστατος και ταλαντούχος ηθοποιός έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την εικόνα της εκπομπής και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Όπως έχει εκφράσει και τα παράπονά του για κάποιες συμπεριφορές της Σπυροπούλου.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε μία κρητική την οποία υπογράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου και μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως εύστοχη, μετά απ’ όλα αυτά τα γεγονότα: «Αυτή τη στιγμή το μόνο “προσόν” που δείχνει να διαθέτει η Κωνσταντίνα πέρα από το γερό “δόντι” στον ALPHA είναι ο κακός της χαρακτήρας. Και γιατί είναι προσόν; Γιατί δυστυχώς στον χώρο αυτό κάθε παρουσιάστρια ή τηλεοπτική αστέρας που σέβεται τον τίτλο της οφείλει να έχει και την ανάλογη ελιτίστικη ή αλλιώς καβαλημένη.. συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να πετύχει αυτά που δεν μπορεί με τον επαγγελματισμό, το ήθος και τα προσόντα της. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η Κωνσταντίνα στους διαδρόμους του ALPHA κοντεύει πλέον να γίνει ανέκδοτο. Όλοι φοβούνται την μικρή “Κυρία” του καναλιού της Κάντζας που φημίζεται για τη μεγάλη της γλώσσα λόγω της εύνοιας που χαίρει από το Μεγάλο αφεντικό. Αλήθεια, αναρωτιέμαι έχει κανείς τολμήσει να πει σε αυτό το κοριτσάκι ότι δεν κάνει για παρουσιάστρια;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ NIELSEN
Στο γενικό σύνολο το «Σαββατοκύριακο με δράση» του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε μέσο όρο 16,4%, φτάνοντας μέχρι και το 18,8%.

Στη δεύτερη θέση η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» με μέσο όρο 14,8% και το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 18,6%.

Ενώ στη τρίτη θέση ήταν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με μέσο όρο 12,2%, φτάνοντας μέχρι και το 16,8%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα