Ένας «Σούπερ Αετός» στη μηχανή της Skoda!

Μεταγραφική… βόμβα έσκασε την τελευταία μέρα του Ιουλίου στην ομάδα της Skoda Ξάνθης, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Νιγηριανού, Κριστιάν Ουντουμπουέσι Ομπόντο!

Ο 30άχρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε για έναν χρόνο στο σύλλογο της Θράκης, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη. Πρόκειται για πολύ σημαντική προσθήκη, καθώς είναι διεθνής 21 φορές με τους «Σούπερ Αετούς» της Νιγηρίας, ενώ έχει σημειώσει και 4 τέρματα. Έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια στο Μουντιάλ του 2006, καθώς και στο Africa Cup.

Ο Κριστιάν Ομπόντο έχει να επιδείξει μία σημαντική πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με παρουσία από μικρή ηλικία στο Καμπιονάτο και συγκεκριμένα στις Περούτζια, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Τορίνο και Λέτσε. Πέρασε για μία χρονιά από τη Ντιναμό Μινσκ και τον Ιανουάριο του 2014 μεταγράφηκε στην Ολανένσε, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του πριν λίγες μέρες.

Εν των μεταξύ, η Skoda Ξάνθη εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση… γρίφο, απαντώντας σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να διαπραγματεύεται με τον Γιώργο Καραγκούνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα