Ένα όνειρο… 450 εκατομμυρίων ευρώ!

Μπορεί οι σεναριογράφοι να αρέσκονται στο εντυπωσιακότερο δυνατό «story», στην προκειμένη περίπτωση όμως, ο… Δράκος έφαγε τον… συγγραφέα και ο μύθος κατέπεσε πριν καν αρχίσουν να τον παίρνουν σοβαρά οι απανταχού λάτρεις του… αθλήματος!

Τα τελευταία 24άωρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Λιονέλ Μέσι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα. Ακόμη και να ισχύει κάτι τέτοιο, που στη Βαρκελώνη «σκίζουν τα ρούχα τους» διαψεύδοντας, οι επίδοξοι «μνηστήρες» θα πρέπει να περιμένουν τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, καθώς το κόστος απόκτησής του είναι τόσο υψηλό, που μπορεί να συγκριθεί με τον προϋπολογισμό ενός μικρού κράτους!

Η ρήτρα που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιό του, ανέρχεται σε 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πρέπει να «σκάσει» μετρητά στους Καταλανούς, οποιοσδήποτε «τρελός» θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Άλλα 200 εκατομμύρια θα χρειαστούν, προκειμένου να καλυφθούν οι αποδοχές του Αργεντινού, σύμφωνα με το συμβόλαιο που απολαμβάνει στην Μπαρτσελόνα!

Είτε λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε Τσέλσι – οι οποίες παρουσιάστηκαν ως «μνηστήρες» – είτε… διαγαλαξιακή συμμαχία, οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη, ή στον… γαλαξία θελήσει να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, θα πρέπει να διαθέσει το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων ευρώ! Μπορεί να αποτελεί ένα όνειρο για τον κάθε Λουίς Φαν Γκάαλ, ή Ζοσέ Μουρίνιο, όμως το συγκεκριμένο – ελάχιστο – κόστος, καθιστούν κάτι περισσότερο από απαγορευτική τη μεταγραφή του σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα