Έργο Ουζουνίδη η αναγέννηση του ΠΑΟ

 

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε! Μετά κόπων και βασάνων και αφού έγιναν τρεις προσθήκες το χειμώνα (η μία δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί), επέστρεψαν παίκτες από το Κόπα Άφρικα και έφυγαν εκείνοι που δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, η ομάδα του «τριφυλλιού» είναι και πάλι αξιοπρεπέστατη και μεγάλη.

Το 0-5 στην Τρίπολη ήταν εμφατικό και μάλλον απρόσμενο. Ο Παναθηναϊκός βρήκε πέντε διαφορετικούς σκόρερ, πραγματικά κονιορτοποίησε τον Αστέρα και πλέον οι στόχοι είναι πολλοί. Το Κύπελλο, η δεύτερη θέση, η μικρότερη δυνατή διαφορά από τον πρώτο και το χτίσιμο μίας ομάδας που του χρόνου θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι άξιος συγχαρητηρίων. Στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο άναψε το φυτίλι και επιτέλους η μπόμπα έσκασε και η ομάδα του παίζει ωραία και αποτελεσματική μπάλα, είναι πραγματικός Παναθηναϊκός. Σιγά-σιγά δημιουργεί κορμό, οι παίκτες έχουν βρει το ρόλο τους και εξάφνου Μπεργκ, Κλωναρίδης, Εμποκού, Ζέκα, Κουρμπέλης συνθέτουν μία σταθερά και οι Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Λέτο και η πιτσιρικαρία φαντάζουν πια ιδανικές λύσεις ερχόμενοι από τον πάγκο. Η δε άμυνα βελτιώνεται διαρκώς, ο ΠΑΟ έχει δεχθεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα