Έρχεται ο «φτερωτός» Γκανέζος!

 

Με Ουακάσαο και Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός αποκτά το δίχως άλλο σούπερ ταχύτητα! Ο Γκανέζος εξτρέμ, με τα δώδεκα γκολ σε 43 ματς με την Εθνική του ομάδα και με την εμπειρία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, έρχεται να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και να μετατρέψει σε δύναμη την επιθετική γραμμή του ΠΑΟ.

Οι «πράσινοι» με την προσθήκη του Μουμπάρακ Ουακάσο, συν τους Μπεργκ και Λέτο, αλλά και τον Ιμπάρμπο, δημιουργεί μία «τετράδα φωτιά» την οποία αν εκμεταλλευτεί ο Στραματσιόνι, θα μιλάμε για ένα πυραυλοκίνητο επιθετικά Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τους μάνατζερ του Ουακάσο, η συμφωνία είναι τελειωμένη και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο 25χρονος εξτρέμ η αλήθεια είναι πως μετά τη σούπερ χρονιά στην Εσπανιόλ πριν από τρία χρόνια δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ωστόσο αυτό συμβαίνει συχνά με αφρικανούς ποδοσφαιριστές που καταλήγουν σε βόρεια πρωταθλήματα (όπως της Ρωσίας και της Σκωτίας). Στον ΠΑΟ ευελπιστούν πως οι συνθήκες εργασίας στην Αθήνα θα του επιτρέψουν να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα