Έρχεται πρόταση από την Πόλη

Ο πρόεδρος της Μπεσικτάς Φικρέτ Ορμάν είναι φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του έχει πει… δεκάδες φορές πως θα ήθελε στην ομάδα του τον Κώστα Φορτούνη. Αυτή τη φορά οι δύο άνδρες ίσως τα βρουν.

Οι πληροφορίες από την Πόλη λένε πως η πρωταθλήτρια ομάδα Τουρκίας θέλει να ανανεώσει το ρόστερ της στη μεσαία γραμμή, καθώς επικρατεί η άποψη πως έχει κλείσει ο κύκλος του Ογκουζάν Οζιακούπ στο σύλλογο. Ο 25χρονος μέσος – ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Φορτούνη – ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ο Έλληνας χαφ βρίσκεται πρώτος στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών του.

Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο θέλει… μπόλικα λεφτά ο Ολυμπιακός, ένα ποσό άνω των 10.000.000 ευρώ. Οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν, οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να τα πάρουν;  Πρέπει να σημειωθεί πως αν γίνει μία τέτοια μετεγγραφή, θα έχει ημερομηνία Γενάρη του 2018. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το επόμενο ημερολογιακό έτος ίσως έχει ανάγκη εσόδων, καθώς δεν είναι εξασφαλισμένη  η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και ενδεχομένωςνα υπάρξουν εμπόδια στη διαδικασία αύξησης Μετοχικού Κεφαλιού, αν τυχόν έχει παραχωρήσει τις μετοχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει έσοδα για να δικαιολογήσει οποιαδήποτε μετεγγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς το Financial Fair Play δεν αστειεύεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα