Έτοιμη η… δεκάδα για τη Γαλλία!

Κι αν υπάρχει ακόμη μετεγγραφική δραστηριότητα, με την ΑΕΚ να ψάχνει στόπερ και να πρέπει να αποφασίσει για την πρόταση που έχει ο Αραβίδης, το ματς με τη Σεντ Ετιέν πλησιάζει επικίνδυνα και η ομάδα επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 4,5 χρόνια!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με την εμπειρία που έχει από τέτοιες προκριματικές διαδικασίες προτίμησε μία σχετικά ήπια προετοιμασία και φιλικά με ασθενέστερους αντιπάλους, για να έχει η ΑΕΚ την μπάλα και να προπονηθεί στην κυκλοφορία. Να δούμε αν η επιλογή του να μην τεστάρει στα φιλικά τους παίκτες του κόντρα σε έναν πραγματικά ισχυρό αντίπαλο, για να έχει μία υγιή ενδεκάδα – με την περσινή ομοιογένεια – στα ματς με τη Σεντ Ετιέν, θα του βγει σε καλό.

Αυτό που φαίνεται από τις τακτικές που δούλεψε στην προετοιμασία είναι ότι ο Γεωργιανός προπονητής θα παρατάξει την περσινή ομάδα με την προσθήκη του Τσιγκρίνσκι και με το σύστημα με το οποίο έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια της η ΑΕΚ επί Δέλλα, Πογιέτ και Μανωλά.

Με τον Κολοβέτσιο δίπλα στον Ουκρανό, τον Ανέστη, τους Γκάλο και Ντιντάκ, τον Σιμόες και τον Γιόχανσον και μεσοεπιθετική τριάδα Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μάνταλο, μόνος προβληματισμός για τον Κετσπάγια είναι ο σέντερ φορ. Ο Αραβίδης και ο Πέκχαρτ διεκδικούν συμμετοχή στο αρχικό σχήμα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση στον αντίπαλο και στο πως θα μπει η ομάδα στο γήπεδο, όπου αναμένονται περίπου 1.500 φίλοι της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα