Έτοιμη η υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ!

Ενός κακού μύρια έπονται για την ΑΕΚ, που έβλεπε το ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο να οδεύει προς τη λήξη και είχε αποδεχθεί μία ήττα μετά από πολλές εβδομάδες. Κι όμως! Από το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μέχρι το τρίτο κατάφερε να χάσει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Μερίδα οπαδών του Ατρόμητου εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρα του γηπέδου με σκοπό να προκαλέσουν εκείνους της ΑΕΚ. Ανενόχλητοι έφτασαν μέχρι την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, ξεκίνησαν να τραβάνε πανό και να εκσφενδονίζουν αντικείμενα, ακριβώς με το φινάλε του αγώνα για να μην κινδυνεύει το ματς με διακοπή εις βάρος του Ατρόμητου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, περίπου 800, προκλήθηκαν και φυσικά μικρή μερίδα αντέδρασε, απαντώντας στις ρίψεις, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρα από την ξεκλείδωτη πόρτα!

Έτσι, μετά το περσινό ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου Κασάμι και Περέιρα προκάλεσαν με χειρονομίες μερίδα οπαδών της ΑΕΚ (σε ένα γήπεδο «εκκλησία» μέχρι το 89’), η «κιτρινόμαυρη» ομάδα κινδυνεύει πάλι με τιμωρία σε αγώνα που οι οπαδοί της δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα μέχρι να προκληθούν στο καλά σχεδιασμένο κόλπο των 30 οπαδών του Ατρόμητου.

Στην ΑΕΚ θεωρούν τα επεισόδια καλά σχεδιασμένα και προμελετημένα, ενώ τους προκάλεσε και εντύπωση και η ψεύτικη είδηση περί μαχαιρωμένου οπαδού του Ατρόμητου, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ. Η υπερασπιστική γραμμή είναι ήδη έτοιμη, ενώ υπάρχουν σκέψεις να μην πάρει ξανά εισιτήρια η ΠΑΕ σε εκτός έδρας παιχνίδι, ακόμη και χαμηλής επικινδυνότητας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα