Έχουν το προβάδισμα με δέλεαρ το Champions League!

Φαίνεται πως τελικά είναι μεγάλη η κάψα του Βένταντ Ιμπίσεβιτς να παίξει στην Ελλάδα. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο μάνατζερ του παίκτη τον πρότεινε και στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ και στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, να κοιτάνε πιο σοβαρά απ’ όλους την υπόθεσή του.

Ο Ιμπίσεβιτς βλέποντας πως δεν υπολογίζεται στη Στουτγκάρδη πιέζει να φύγει, η γερμανική ομάδα δεν θα έλεγε όχι στο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του και εδώ έρχονται οι ελληνικές ομάδες που η κάθε μία ξεχωριστά αποτελεί μία άλλη υπόθεση.

Η ΑΕΚ τον κάνει δικό της μόνο αν οι Γερμανοί δεν ζητήσουν τίποτα και ο παίκτης δεχθεί συμβόλαιο 650.000 ευρώ και μάλιστα μονοετές (ή έστω 1+1). Τέτοια, έκπτωση, όμως, δεν τη συζητούσε ο ατζέντης του κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με την περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟ έδειξε κι αυτός ενδιαφέρον, αλλά περιορισμένο και μόνο σε περίπτωση που πουληθεί ο Καρέλης. Άρα για την ώρα απλά παρακολουθεί. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση και βλέπει με διαφορετικό μάτι την υπόθεση, όπως φυσικά και ο Ιμπίσεβιτς που με ένα διετές συμβόλαιο συνολικά 2 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει λόγο να αρνηθεί, ιδίως αν δεν βρίσκει ομάδα!

Το θέμα είναι πόσο πολύ τον θέλει ο Ολυμπιακός και το κατά πόσο πιστεύει πως αξίζει να αποκτηθεί, την ώρα που έχει δοθεί ενοίκιο 1.000.000 ευρώ στη Σοσιεδάδ για τον Φιμπόγκασον και που στον αρχικό προγραμματισμό λογίζεται ως το βασικό φορ! Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση, τουλάχιστον όσο δεν καταφεύγει στη διάψευση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα