“Έχω φάει πολλά χαστούκια για να την… ακούσω”

 

Μέσα σε λίγους μήνες, έφυγε από τον ΑΝΤ1 μετακόμισε στον ALPHA και επέστρεψε και πάλι στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “People Greece” μιλώντας για το πέρα δώθε του στα δύο κανάλια.

“Είναι όλα θέμα συγκυριών! Δεν έφυγα μαλωμένος με τον ΑΝΤ1. Απλώς το Πρω1νό που μου πρότειναν, αν και είναι μία πολύ ωραία εκπομπή, εμένα δεν μου άρεσε. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι καλό για μένα, γι’ αυτό και έφυγα. Κανένας καβγάς λοιπόν. Ούτε με τον Alpha μάλωσα αφότου κόπηκε το Ξαναδέστε Τους”, σχολίασε ο Έλληνας παρουσιαστής και συνέχισε: “Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δεν έχει ξανασυμβεί. Ο ΣΚΑΪ έχει βγει πολύ μπροστά, κάτι που κανείς δεν περίμενε, και ξαφνικά γυρνάνε όλα τα άλλα προς τα πίσω. Με αυτή τη λογική λοιπόν μπορεί να πηγαίνει πίσω ένας εγωισμός, ένα «γιατί, ρε συ, αυτός μας είπε “όχι” αλλά μήπως τώρα…».

Ας πούμε, για το YFSF έχω δώσει εξετάσεις, το έχω ξανακάνει, τα πήγαμε ωραία. Προφανώς και τους κάνω, γι’ αυτό με πήραν, δεν με πήραν για να μη μείνω χωρίς δουλειά. Τους κάνω, μου κάνουν και είμαστε ΟΚ. Είναι δουλειά έτσι κι αλλιώς, ρε παιδιά, μιλάμε για δουλειές, έτσι είναι στις δουλειές”.

Σε ερώτηση, αν του δημιουργεί μία αλαζονεία το γεγονός ότι από το ένα κανάλι πηγαίνει στο άλλο σχολίασε: “Όχι, είναι πολλά τα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο και είναι και πολλά τα χαστούκια που έχω φάει για να «την ακούσω». Και το τελευταίο χαστούκι ήταν, απλώς μετά ήρθε κι ένα χάδι από τον ΑΝΤ1. Το χαστούκι μου όμως το έφαγα από το Ξαναδέστε Τους”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα