Ήρθε ο πρώτος για την άμυνα!

Μετά της εντυπωσιακής του συνοδού, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας αφίχθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, 24/5, στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε λίγες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η επιθυμία του Μάρκο Σίλβα έγινε διαταγή για τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», καθώς η τιμή του ήταν προσιτή, μιας και η Σεβίλλη δεν απαίτησε περισσότερο από 1,5 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.  Αυτή τη στιγμή γίνονται κουβέντες σχετικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, όπου πιθανότεροι είναι το τριετές με συνολικές απολαβές κοντά στο 1,35 εκ. χωρίς τα μπόνους.

Ο Φιγκέιρας σε 2,5 χρόνια στη Σεβίλλη είχε 78 συμμετοχές (τρία γκολ και εννέα ασίστ, καθόλου άσχημα για αμυντικός), ενώ δόθηκε δανεικός στην Τζένοα όπου έπαιξε 15 φορές. Φέτος με την ισπανική και την ιταλική ομάδα «έβγαλε» μόλις πέντε 90λεπτα. Πέρσι ήταν πολύ πιο χρήσιμος στο ροτέισον στην Primera Division, ήταν βασικός στο Κύπελλο Ισπανίας και στη φάση των ομίλων του Europa League, ενώ δεν έπαιξε καθόλου στη νοκ-άουτ φάση και στον τελικό, ενώ πρόπερσι είχε ακόμη περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ο Σίλβα  θεωρεί ότι στην Ελλάδα θα κάνει τη διαφορά και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει θα είναι σίγουρα βασικός στον Ολυμπιακό!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα