«Αδιάφοροι παίκτες, χάνουν και δεν στεναχωριούνται»

Ποδοσφαιριστές που επιλέγουν παιχνίδια και δεν στεναχωριούνται όταν ο Ολυμπιακός χάνει, βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο ρόστερ του συλλόγου, σύμφωνα με τον Νίκο Βαμβακούλα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο SportFm εξέφρασε την άποψη πως το κακό φετινό πρόσωπο των πρωταθλητών Ελλάδας οφείλεται στην νοοτροπία της αδιαφορίας:

«Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Βλέπω ότι οι πιο πολλοί είναι αδιάφοροι και αυτό είναι άσχημο για τον Ολυμπιακό, γιατί δεν τους λείπει τίποτα. Είναι στεναχώρια για την Ελλάδα ο αποκλεισμός και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να παίζουν για την φανέλα και τον εαυτό τους. Βλέπω ότι κάποιοι διαλέγουν παιχνίδια», ήταν η καυστική τοποθέτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας.

Συνέχισε αναφερόμενος στις μετεγγραφικές κινήσεις, αλλά και στις αλλαγές προπονητών: «Η διοίκηση έχει κάνει κάποιες κινήσεις, ήρθε άλλος προπονητής και αυτός πλέον έχει τις ευθύνες. Για να φτιάξεις ομάδα πρέπει να έχεις κορμό. Δεν μπορείς να αλλάζεις συνεχώς ενδεκάδα. Κατά 9/11 πρέπει να είναι ίδια η ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες, αλλά είναι θέμα του Λεμονή να βρει τους κατάλληλους.

Ποδόσφαιρο έχουμε παίξει όλοι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι. Έχει καλούς παίκτες, έχει είκοσι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Δεν μπορεί να καυχιέται για ένα «Χ» ας πούμε ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ματς ήταν μια άλλη ομάδα η Σπόρτινγκ και χθες διαφορετική. Ο Ολυμπιακός από το πρώτο ματς έχασε ότι πίστευε ότι μπορεί να κάνει. Στο ματς το χθεσινό δεν κράτησε την μπάλα και όταν δεν κρατάς μπάλα δεν μπορείς να κερδίσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα