Αμυντικός θα έρθει ούτως ή άλλως!

Η φετινή τακτική του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι συγκεκριμένη. Να εξασφαλίσει πρώτα η ομάδα του Ολυμπιακού την είσοδο στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια να ανοίξει το πορτοφόλι για την ενίσχυση. Ωστόσο, σε μία συγκεκριμένη θέση, θα έρθει παίκτης ο κόσμος να χαλάσει. Στη θέση του στόπερ.

Γιατί πλέον δεν μιλάμε για παίκτη που πρέπει να έρθει για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Ως δίδυμο Μποτία και Ντα Κόστα δεν αποδίδει, φάνηκε και στον τελικό του Κυπέλλου όταν ο Τζιμπούρ τους πέρασε στο σπριντ με την μπάλα στα πόδια και ο… γερο-Φουστέρ φάνηκε ως Μπολτ μπροστά τους στην προσπάθεια να καλύψει το κενό.

Έτσι, λοιπόν, η ελληνική ομάδα πασχίζει άμεσα να κλείσει τον  εξαιρετικό Κοσταρικανό κεντρικό οπισθοφύλακα, Τζιανκάρλο Γκονζάλες, ο οποίος θέλει να φύγει από την Παλέρμο. Το ποσό που ενδεχομένως να ζητήσουν οι Ιταλοί ίσως ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν μπορεί να κάνει πολλά παζάρια η πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Ο Γκονζάλες, πάντως, είναι σούπερ επιλογή, έχει 50 συμμετοχές με την Εθνική Κόστα Ρίκα, και πέρσι έπαιξε σε 35 παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας, μετά από καριέρα στην πατρίδα του, στις ΗΠΑ και στη Νορβηγία, σε πρωταθλήματα πολύ αδύναμα σε σχέση με το Καμπιονάτο. Ωστόσο και προσαρμόστηκε και τα πήγε θαυμάσια και γι’ αυτό στον Ολυμπιακό αισθάνονται σίγουροι πως θα ανταποκριθεί στον Πειραιά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα