Ανησυχία στη ΝΔ για αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης

Η απόφαση του ΣτΕ δημιούργησε αρκετή ευφορία στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας καθώς αισθάνονται δικαιωμένοι που χειρίστηκαν με σεβασμό τους Δικαστικούς λειτουργούς και δεν προέτρεξαν σε προφητικές αναφορές και δηλώσεις που θα τους εξέθεταν μετά.

Ωστόσο, επικρατεί έντονη ανησυχία και προβληματισμός για τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τα κυβερνητικά στελέχη.
Επιβεβαιώνοντας μάλιστα το ρεπορτάζ της «Α» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε σήμερα το μήνυμα της εγρήγορσης και το κάλεσμα για κοινωνική κινητοποίηση, να ακουστεί όσο πιο δυνατά γίνεται και από όσο το δυνατόν περισσότερα επίσημα χείλη.
Στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ έλεγε στην «Α»: «η εντολή Μητσοτάκη είναι σαφής. Πρέπει να προασπίσουμε τη Δημοκρατία διότι οι δηλώσεις αυτές κυβερνητικών στελεχών δείχνουν ότι το Μαξίμου έχει τη διάθεση αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων. Εμείς πρέπει να τους σταματήσουμε με κάθε τρόπο».
Ο φόβος στη Νέα Δημοκρατία είναι τόσο έντονος που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει και να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο με τη συγκεκριμένη ατζέντα. Βγαίνοντας τη Δευτέρα από το Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνει σκληρές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα