Απαράδεκτη συμπεριφορά του Πανιωνίου!

Αυτή τη φορά δεν μπήκαν οι οπαδοί της ομάδας να σκάψουν το γήπεδό τους για να μην παίξει η ΑΕΚ ευρωπαϊκό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, η διοίκηση του Πανιωνίου κατάφερε να βρει έναν άλλο τρόπο για να δείξει ότι έχει πρόβλημα με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Αφού οι «κυανέρυθροι» αντιλήφθηκαν πλήρως πως τα λεφτά που υπολόγιζαν από τον Ολυμπιακό δεν θα τα πάρουν, καθώς ο Τάσος Μπακασέτας αρνήθηκε να υπογράψει σε μία ομάδα που θα τον παραχωρούσε με το καλημέρα δανεικό, ξεκίνησαν διαδικασίες εκτός λογικής, προκειμένου να πλήξουν το μέλλον του παιδιού, το οποίο τυγχάνει να είναι και διεθνής και να ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά της Εθνικής με την Αυστραλία!

Συμπεριφορά ανεκδιήγητη για τον Πανιώνιο που πήρε τσάμπα τον Μπακασέτα, με τη συνεισφορά του οποίου βγήκε Ευρώπη και που τώρα βάζει εμπόδια στην καριέρα του, επειδή ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει σε συγκεκριμένη ομάδα την καριέρα του και όχι σε αυτή που θέλει η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά της διοίκησης – που υποχρέωσε τον Ουζουνίδη να αποκλείσει τον 22χρονο μέσο από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ –είναι και ο ίδιος ο προπονητής της, ενώ πολλοί παίκτες ήταν επίσης ενοχλημένοι από το γεγονός ότι οι καλύτερος συμπαίκτης τους δεν θα έπαιζε και δεν θα τους βοηθούσε να πάρουν μία νίκη που υπό προϋποθέσεις ίσως και να σήμαινε περισσότερες διακοπές (καθώς όποιος τερματίσει τελευταίος στα Play Off παίζει έναν επιπλέον προκριματικό γύρο).

Η ΠΑΕ Πανιώνιος θέλοντας να απαντήσει σε όσα γράφτηκαν σχετικά με τον απροσδόκητο αποκλεισμό του Τάσου Μπακασέτα, έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα στο σύνολο του Τύπου τονίζει: Ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επήλθε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Οποιοσδήποτε φερόμενος ως «διάλογος» σχετικός με τοποθέτηση μελών της διοίκησης, είτε προς τον προπονητή, είτε προς τους παίκτες, κατηγορηματικά αναφέρουμε πως είναι αναληθής. Σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει τα όρια του φανταστικού. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της με τον τρόπο που η ίδια κρίνει».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα