Απλώνει τα φτερά του σε ΗΠΑ και Αυστραλία!

Σχέδιο επέκτασης των ακαδημιών στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία έχει καταστρώσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά τη σύμφωνη γνώμη και του Ιβάν Σαββίδη.

Το πλάνο φαίνεται να αποτελεί έμπνευση του νέου προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη, ο οποίος προσδοκά σε πολλαπλά κέρδη από την επαφή της ομάδας με την ομογένεια των δύο μεγάλων χωρών και όχι μόνο. Ο παράγοντας του «Δικέφαλου του Βορρά» συναντήθηκε με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και τον ενημέρωσε σχετικά.

Ο βετεράνος γκολκίπερ, που πλέον ενεργοποιείται σε διαφορετικό πόστο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρουσίασε την εξέλιξη που έχουν εμφανίσει τα τμήματα υποδομής, στην απόδοση των οποίων ποντάρει πολλά για το παρόν και το μέλλον του ο ΠΑΟΚ, όπως απέδειξε ήδη από φέτος, με την προώθηση αρκετών παιδιών στη μεγάλη ομάδα.

Το σχέδιο επέκτασης στις δύο μεγάλες ηπείρους, θα καταρτιστεί δίχως βιασύνη και πολύ προσεκτικά, προκειμένου η εφαρμογή του να αποδώσει στο μέγιστο, σε όλα τα επίπεδα που επιθυμεί ο σύλλογος της Μακεδονίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως γενικότερος στόχος του είναι η επανένωση των απανταχού Ελλήνων και η ανάδειξη του ελληνισμού σε όλες τις εκφάνσεις του. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταστρώσει, σε πρώτη φάση θα επιχειρήσει να ενώσει επιχειρηματικά την ελληνική κοινότητα της Ρωσίας, την οποία και εκπροσωπεί, με τους Έλληνες επιχειρηματίες και σε δεύτερη φάση, να δημιουργήσει συνδετικούς κρίκους σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη, μετά των ελληνικών οργανώσεων και όχι μόνο. Ο ΠΑΟΚ σαφώς και αποτελεί ένα «εισιτήριο» για το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει όραμα να δει τον ελληνισμό ενωμένο και δυνατό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα