Καθημερινή ενημέρωση

Αταμάν: «Ο Μπέγκιτς το ξεκίνησε»

Μπορεί ο Εργκίν Αταμάν μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι να ήταν μετριοπαθής στις δηλώσεις του, ωστόσο μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας πήρε σαφή θέση υπέρ του παίκτη του.

«Ένα τέτοιο επεισόδιο είναι πάντα δυσάρεστο. Είδα μετά τον αγώνα τη φάση σε βίντεο και διαπίστωσα ότι όλα ξεκίνησαν από τον Μπέγκιτς. Πήγε και χτύπησε τον Μενσά-Μπονσού με αγκωνιά από πίσω κι έτσι άρχισαν όλα. Αν θυμάστε καλά, από ένα αντίστοιχο χτύπημα στον αυχένα τραυματίστηκε πρόσφατα ο Τζαβάι και τελείωσε γι’ αυτόν η σεζόν, ενώ τέθηκε σε κίνδυνο και η ζωή του.

Είναι φυσιολογικό να αντιδράσει ο Μενσά-Μπονσού όταν δέχεται ένα τέτοιο χτύπημα. Ακόμη κι αν στο δρόμο κάποιος σε χτυπήσει από το πουθενά, θα αντιδράσεις. . Ο Πρίντεζης ενεπλάκη στον καυγά και ο Μενσά-Μπονσού μπήκε και πάλι στη μάχη. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο ένα τέτοιο περιστατικό και στη συνέχεια πήρε διαστάσεις», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός ενώ σε αντίθεση με ό,τι είχε δηλώσει αρχικά, απέκλεισε το ενδεχόμενο να τιμωρήσει η ομάδα τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης