Αυτός… κάρφωσε τον Τζαβέλλα!

Ο Χρήστος Κελπέκης, παλαίμαχος γκολκίπερ και νυν συνεργάτης του Βλάνταν Ιβιτς, φέρεται να είναι αυτός που… έδωσε τον Τζαβέλλα στον κόουτς του ΠΑΟΚ.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως η περιβόητη… ενοχοποιητική ατάκα του διεθνή αμυντικού προέκυψε στον καφέ που έπιναν ο Τζαβέλλας με τον Κελπέκη στην Θεσσαλονίκη, εννοείται μετά το ματς με την Φιορεντίνα!!!

Μάλιστα, σύμφωνα με την πλευρά Τζαβέλλα, μεταφέρθηκε στον Ιβιτς τελείως διαφορετικά από το ύφος και το πνεύμα της συζήτησης που γινόταν και κυρίως σε σχέση με το πως ακριβώς ειπώθηκε. Στο στυλ πως παρότι ήταν άρρωστος με 39 πυρετό ήθελε να πάει στη Φλωρεντία και να βοηθήσει την ομάδα επειδή φοβόταν μην έτρωγαν πολλά…

Τι όμως, ακούγεται έντονα στην πιάτσα των agents; Ό τι στην πραγματικότητα, τον Ιβιτς είχε αρχίσει να ενοχλεί πάρα πολύ η κολλητή σχέση του Τζαβέλλα με τον υιό Σαββίδη. Πιστεύοντας ή νιώθοντας πως αυτή εξελισσόταν σε πρόβλημα για τη δουλειά του. Και επειδή δεν μπορούσε να «ακουμπήσει» το γιο του ιδιοκτήτη, βρήκε την αφορμή για να «ξεφορτωθεί» το διεθνή αμυντικό.

Άλλωστε, δεν μπορεί να είναι τυχαία τα διάφορα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν από την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο). Είτε πως ο Τζαβέλλας δεν προστάτευσε τον Κλάους Αθανασιάδη (εξ ου και η αινιγματική ατάκα μετά τα Τρίκαλα του Ίβιτς: «Από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα»), είτε πως, μαζί με τον παροπλισμένο Τζιόλη, δήθεν έσκαβαν το λάκκο του Σέρβου κόουτς…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα