Αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό απαιτούν οι «ερυθρόλευκοι»

Υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κατέθεσε ο Ολυμπιακός, μέσω του οποίου απαιτεί να ισχύει κατά γράμμα το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς και πάνω σε αυτό να επιβληθούν οι κυρώσεις στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να ισχύσουν όλες οι προβλεπόμενες ποινές κι έτσι να κερδίσει ο Ολυμπιακός τους τρεις πόντους στα χαρτιά (να κατοχυρωθεί ο αγώνας με 0-3 υπέρ του), να τιμωρηθεί η έδρα των «πρασίνων», αλλά να ενεργοποιηθούν και οι ποινές που προβλέπονται, δηλαδή αφαίρεσης τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε το υπόμνημα, καθώς θεωρείται θιγόμενο σωματείο και έχει αυτό το δικαίωμα. Η απόφαση θα παρθεί τη Δευτέρα, 30/11, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εξακολουθεί φυσικά να υποστηρίζει πως η εκτόξευση των τεσσάρων φωτοβολίδων πριν από την έναρξη του αγώνα κι ενώ δεν υπήρξε άλλο ατόπημα μετά την προειδοποίηση από τα μεγάφωνα και πριν την ειδοποίηση περί της μη τέλεσης του ματς, δεν δικαιολογεί την απόφαση του διαιτητή Παππά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα