Βαθαίνει η κρίση στη Γιουβέντους!

Σε κατάσταση… έκτακτης ανάγκης έχει περιέλθει η ομάδα της Γιουβέντους, μετά και την ήττα από την Τζένοα (2-0) στο πρωτάθλημα Ιταλίας, την ίδια στιγμή που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατέφυγε σε «φτηνές» δικαιολογίες για τον αγωνιστικό χώρο!

Μετά τις αρνητικές παρουσίες και τα αποτελέσματα στο Champions League, η κρίση που δείχνει να διέρχεται η «γηραιά κυρία», μεταφέρεται και στις εγχώριες διοργανώσεις. Κεντρικό πρόσωπο της εσωτερικής κριτικής και αξιολόγησης που έχει ξεκινήσει, αναδεικνύεται ο τεχνικός της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος, για την ήττα από την Τζένοα, επικαλέστηκε τον… κακό αγωνιστικό χώρο και την έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών του!

Με άλλα λόγια, ο Ιταλός προπονητής δεν ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Η διοίκηση έχει αρχίσει να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να προλάβει την ολική καταστροφή. Ήδη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις της διοίκησης, η οποία έκανε λόγο για οικονομική καταστροφή, αν επέλθει ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη βδομάδα, για το Champions League, θα αποτελέσει κριτήριο παραμονής για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος, εκτός των άλλων, δεν απολαμβάνει την καθολική αποδοχή των παικτών του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα