Βγάζουν στη «σύνταξη» τον Ερίκ Αμπιντάλ!

Οι επίσημες διαψεύσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, δεν φαίνεται να πτόησαν τους Ισπανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι επαναφέρουν το θέμα του Ερίκ Αμπιντάλ στην επικαιρότητα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη μεγάλη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο και μάλιστα από τον Ιανουάριο! Στο άρθρο της εφημερίδας «Sport», αναφέρεται επίσης ότι ο Αμπιντάλ θα ζήσει στη Βαρκελώνη και ότι ευελπιστεί να συνεργαστεί εκ νέου με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ως μέλος του προπονητικού τιμ. Ένα επιχείρημα που παραθέτει η ισπανική εφημερίδα, έχει να κάνει με τη μόνιμη εγκατάσταση της συζύγου του στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, καθώς και το γεγονός ότι οι κόρες του πηγαίνουν σε αγγλόφωνο σχολείο της Βαρκελώνης.

Το ρεπορτάζ της «Sport» δεν αποκλείεται να αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Το στοιχείο που ενδεχομένως να αποδειχθεί ανακρίβεια, είναι ο χρόνος που σκοπεύει να αποσυρθεί ο Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, δεν είναι διατεθειμένος να το διακόψει πρόωρα, εκτός και αν η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία. Ο Αμπιντάλ έχει αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά η πιθανότερη ημερομηνία είναι το καλοκαίρι του 2015 και όχι άμεσα, όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί. Τίποτα, βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείσουμε, αλλά στην παρούσα φάση, ο Γάλλος αμυντικός δεν προτίθεται να απαρνηθεί το πλούσιο συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Ακριβώς αυτό τόνισε με δήλωσή στο twitter ο Γάλλος αμυντικός, διευκρινίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να σπάσει πρόωρα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Screen shot 2014-10-31 at 2.18.08 PM

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα