Βλέπει την πόρτα της εξόδου ο Μπαλοτέλι!

Στο στόχαστρο των οπαδών, των ΜΜΕ και… σύντομα των παραγόντων της Λίβερπουλ βρίσκονται τόσο ο Μπρένταν Ρότζερς, όσο και ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση με την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα!

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να καλύψει το κενό που άφησε η παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, οι οποίες φτάνουν μέχρι και στην αξίωση να απομακρυνθεί από το ρόστερ της Λίβερπουλ! Ήδη στα βρετανικά ταμπλόιντ γράφεται με έμφαση πως ο Μπαλοτέλι θα δώσει μάχη το επόμενο διάστημα για τη θέση του στο ρόστερ των «κόκκινων»!

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αποφεύγει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο δέχεται δριμύτατη κριτική για τις κινήσεις του στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και την επιλογή του πρώην επιθετικού της Μίλαν. Ο μάνατζερ της Λίβερπουλ, με το ποσό των 90 εκατομμυρίων επιπλέον στο μπάτζετ του, από την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα και ένα διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών, δεν κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του έναν επιθετικό που θα αναπλήρωνε το κενό του Ουρουγουανού. Ο Μπρένταν Ρότζερς ελέγχεται για την επιλογή του στο πρόσωπό του Μάριο Μπαλοτέλι, ενός αμφιλεγόμενου τόσο για την συμπεριφορά του, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία, ποδοσφαιριστή.

Τα βρετανικά ΜΜΕ επισημαίνουν στον τεχνικό της Λίβερπουλ τους λόγους που η Μίλαν αποφάσισε να παραχωρήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι, όπως και τις δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ότι ο Ιταλός επιθετικός δεν διαθέτει την ποιότητα και την αγωνιστική ωριμότητα, για να παίζει στη Μίλαν!

Όλα αυτά συνθέτουν ένα εξαιρετικά βαρύ σκηνικό για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ θέτουν σε καθεστώς αμφιβολίας και τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος καλείται να διορθώσει την κατάσταση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα