Βρήκε τον αντι-Μπαράλες, δεν βρίσκει τους βαθμούς

Είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας επιθετικός (μαζί ίσως με τον Βαγγέλη Μάντζιο). Έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι ματς του Αστέρα Τρίπολης, στο μοναδικό που δεν βρήκε δίχτυα, η ομάδα του έμεινε στο μηδέν και δεν έχει βάλει μόνο τα δύο από τα επτά γκολ των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τελικά στο πρόσωπο του Απόστολου Γιάννου τον αντικαταστάτη του Χερόνιμο Μπαράλες και μάλιστα με το παραπάνω, αφού με τη φόρα που έχει πάρει όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει τον Αργεντινό. Ωστόσο, η ομάδα του δεν δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί αυτή την απροσδόκητη δεινότητα του 25χρονου στράικερ.

Λέμε απροσδόκητη, διότι ξέραμε ότι είναι καλός παίκτης, αλλά ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός. Ούτε στο μεγάλο ΠΑΟΚ, που βέβαια έπαιζε κυρίως ως αλλαγή, αλλά ούτε και στις μικρότερες ομάδες στις οποίες από τη μέρα που επαναπατρίστηκε από την Αυστραλία. Προφανώς, αποκτά εμπειρίες, ενώ ίσως έχει ταιριάξει περισσότερο στη συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως και να έχει, ο Γιάννου έχει ακόμη συμβόλαιο 2,5 ετών και κάθε προσπάθεια να αποκτηθεί αναμένεται να πέσει πάνω στους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη που πουλάνε ακριβά εντός Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή κοστολογείται κοντά στο 1.000.000 ευρώ, αλλά αν συνεχίσει έτσι το κασέ του θα ανέβει κατακόρυφα.

Ο Γιάννου κατάγεται από την ποδοσφαιρομάνα Νάουσα, έχει αγωνιστεί 20 φορές στη Νέων και την Ελπίδων (δύο γκολ), ενώ όσο βρισκόταν στην Αυστραλία έπαιξε και οκτώ φορές στην Εθνική εφήβων της συγκεκριμένης χώρας (δύο γκολ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα