Βόμβα… απόσυρσης από τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Μόλις ένα 24άωρο μετά τις στιγμές δόξας που έζησε με τα δύο γκολ κατά της Οσέρ, ο Τζιμπρίλ Σισέ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο επιθετικός της Μπαστιά σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό να διακόψει την πορεία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήθελε να συνδυάσει την ανακοίνωσή του, με την αφλογιστία του στα φετινά παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος. Τα δύο γκολ που σημείωσε στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Οσέρ, του πρόσφεραν την καλύτερη ευκαιρία να «εξομολογηθεί» και να αποκαλύψει τις προθέσεις του.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με τον οποίο εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, αναφέρθηκε στους πόνους που αισθάνεται από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του, λέγοντας πως μπορεί να αντέξει για έναν χρόνο ακόμη, αλλά όχι για δύο ή τρία. Πιο συγκεκριμένα η δήλωσή του:

«Όλο το 24άωρο αισθάνομαι πόνο. Το βράδυ, όταν βλέπω τηλεόραση, συνέχεια. Θα πονάω έτσι για όλη μου τη ζωή, αν δεν πάρω μία απόφαση. Για μία σεζόν, μπορώ να χαμογελώ και να το αντέχω. Όμως για δύο ή τρεις, αποκλείεται. Έτσι, θα είναι η τελευταία μου σεζόν αυτή…»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα