«Γέφυρες» Ιγκουαΐν σε Λίβερπουλ!

Σαν… το μάννα εξ ουρανού θα πρέπει να λάβει την πρωτοβουλία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος προσπαθεί από το καλοκαίρι να βρει τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, αλλά δεν τα καταφέρνει!

Ο Αργεντινός επιθετικός της Νάπολι δηλώνει δυσαρεστημένος από τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του και εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα του ιταλικού Νότου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιγκουαΐν εξουσιοδότησε τον ατζέντη του να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και να ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την ομάδα τους.

Ο 27άχρονος επιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Μπρένταν Ρότζερς από το καλοκαίρι. Η υπόθεσή του δεν προχώρησε τότε, διότι, από τη μία δεν επιθυμούσε να τον παραχωρήσει η Νάπολι και από την άλλη, ο ίδιος ο Αργεντινός δεν είχε πειστεί. Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει και όπως φαίνεται, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Premier League. Αν ο Μπρένταν Ρότζερς είναι σε θέση να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, θα φανεί στο… χειροκρότημα.

Προς το παρόν, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός εξακολουθεί να βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα της κριτικής, καθώς η πορεία της Λίβερπουλ εξακολουθεί να παρουσιάζει πτωτική πορεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα