Γήπεδο και Ολυμπιακός οι προτεραιότητες στην ΑΕΚ!

Το γήπεδο… μέσω της νέας Κυβέρνησης και οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες των ανθρώπων της ΑΕΚ, σε αγωνιστικό και… εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για το ξεκαθάρισμα… λογαριασμών με τη νέα κατάσταση στη διακυβέρνηση της χώρας, παρουσιάζοντας το πλάνο της σε επίπεδο κορυφής, ενδεχομένως και απευθείας στα αρμόδια υπουργεία ή και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα επιμείνει στις θέσεις της, γνωρίζοντας πως δύσκολα η υπόθεση δύσκολα θα λάβει της απαιτούμενης έγκρισης, τουλάχιστον με τον σχεδιασμό που έχει υποβληθεί. Όπως έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το γήπεδο της ΑΕΚ σαφώς και πρέπει να γίνει, αλλά στην έκταση που καταλάμβαναν οι παλιές εγκαταστάσεις.

Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο από το νέο κυβερνητικό σχήμα, γεγονός που δείχνουν να έχουν αντιληφθεί στην ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν σε νέα σχέδια, εντάσσοντας όλες τις χρήσεις που επιθυμεί, στην έκταση που καταλάμβανε το παλιό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ένα μεγάλο «αγκάθι» που παραμένει σε κάθε περίπτωση, είναι το απαιτούμενο πάρκινγκ και η εκμετάλλευσή του. Ο χώρος δεν παραχωρείται από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και προκειμένου να βρεθεί λύση, θα πρέπει να υπάρξουν συνεννοήσεις.

Όσον αφορά τους αγώνες κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλησε να αγχώσει τους παίκτες του και επιχείρησε να τους τονώσει το ηθικό. Ωστόσο, τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και οι παίκτες, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες των αγώνων με την ομάδα του Πειραιά, οι οποίες έχουν να κάνουν τόσο με το πρεστίζ, όσο και με την «κόντρα» που υπάρχει μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα