Γεμίζει το ιατρικό δελτίο ενόψει Ολυμπιακού

Αγώνα δρόμου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τραυματισμών ενόψει της κρισιμότατης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για το Champions League καταβάλει το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ.

Μετά τους Αλέξις Σάντσες και Λορέν Κονσιελνί, τραυματίας αποχώρησε και ο διεθνής Ισπανός μέσος, Σάντι Καθόρλα, ο οποίος επίσης είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου.

Όπως τόνισε ο τεχνικός ηγέτης των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, ο Ισπανός άσος τελείωσε το ματς με τη Νόριτς με πρόβλημα στο γόνατό και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

«Ο Καθόρλα τελείωσε το παιχνίδι σχεδόν με ένα πόδι, έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Σάντσες έχει πρόβλημα στο μηρό και ο Κοσιελνί έχει πρόβλημα στο ισχύο. Θα ξεκούραζα τον Σάντσες, αλλά ήθελε πολύ να παίξει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλσατός προπονητής.

Εκτός των τριών «φρέσκων» τραυματισμών, προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κίραν Γκιμπς, Τζακ Γουίλσιρ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Τίο Γουόλκοτ, Φρανσίς Κοκελέν, Μικέλ Αρτέτα και Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος, να υπενθυμίσουμε, πέρυσι τον Γενάρη έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα