Γιατί επέλεξα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο πως επισκίασε όλες τις υπόλοιπες κινήσεις της τελευταίας μέρας των καλοκαιρινών μεταγραφών. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, περί ου ο λόγος, εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να φύγει από τη Μονακό…

Ο Κολομβιανός επιθετικός επέστρεψε δριμύτερος στην ενεργό δράση και μάλιστα πραγματοποίησε και μεταγραφή, έστω και αν μετακινήθηκε ως δανεικός στην παρούσα φάση. Ο Φαλκάο εξωτερίκευσε τις σκέψεις του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του, παρότι δεν θα αγωνιστεί στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ, έστω και ως δανεικός, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο και σίγουρα του αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Λουίς Φαν Γκάαλ και να συνεισφέρω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, σε μία χρονιά που αναμένεται αρκετά συναρπαστική».

Για την ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ στη Μονακό, για το δανεισμό του Φαλκάο για έναν χρόνο, ενώ ορίστηκε ως οψιόν αγοράς το ποσό των 65 εκατομμυρίων. Ο δε Κολομβιανός, θα λαμβάνει 380.000 ευρώ τη βδομάδα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα