Γκι Λουζόν: «Είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση…»

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στην ομάδα του, ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον Γ’ Προκριματικό γύρο του Champions League, Σταντάρ Λιέγης!

Ο Ισραηλινός Γκι Λουζόν, που κάθεται στον πάγκο των Βέλγων από το 2013, αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που έχει λόγω τραυματισμών, στις μεταγραφές που δεν έχουν ενσωματωθεί στο ρόστερ και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων της. Ο Λουζόν χαρακτήρισε την κατάσταση πολύ κακή και εκτίμησε πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Σαρλερουά, πολύ δε περισσότερο για έναν αγώνα Champions League με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Εκτός από τις πέντε νέες μεταγραφές, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί στην ομάδα, υπάρχουν πολλοί απόντες. Συνολικά, απουσιάζει η μισή ομάδα. Έχουμε μπροστά μας πολύ λίγες μέρες για την έναρξη των επίσημων αγώνων και η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Έχω τα χέρια μου δεμένα. Δυστυχώς, δεν περιμένω να επιστρέψει κανένας τραυματίας για τον αγώνα με τη Σαρλερουά. Ακόμη και να έρθουν οι μεταγραφές, δεν θα προλάβουν να παίξουν την Παρασκευή.

Γνωρίζω ότι η ομάδα δεν είναι αρκετά καλή για να επιδιώξει το πρωτάθλημα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε το ρόστερ, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Υπάρχουν πολλά ονόματα που ακούγονται, αλλά κανένα δεν έχει έρθει στην ομάδα. Είπα ότι θέλω έναν παίκτη με τα στοιχεία του Ανελκά και όχι ότι θέλουμε τον Ανελκά. Παρακολουθούμε τον Παναθηναϊκό στα φιλικά του. Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και είμαστε ακόμη λιγότερο έτοιμοι για αγώνα ευρωπαϊκού κυπέλλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα