Γκους Χίντινγκ… ένας μύθος υποψήφιος για την Εθνική!

Ένας από τους προπονητές – μύθους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φέρεται να είναι υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας. Ο λόγος για τον Ολλανδό Γκους Χίντινγκ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται στην έγκυρη εφημερίδα «Live Sport», πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Γκους Χίντινγκ, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα τρομερό έργο σε πολλούς συλλόγους, αλλά και εθνικές. Ολλανδία, Ρωσία, Τουρκία, Κορέα, Τσέλσι, Βαλένθια, Αϊντχόφεν και πολλές ακόμα, συνθέτουν το βιογραφικό του, σε μία ζωή που περισσότερο μοιάζει με παραμύθι, παρά με την πεζή πραγματικότητα που βιώνει ο μέσος επαγγελματίας συνάδελφός του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε με τον Γκους Χίντινγκ στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο των επαφών που είχε με ανθρώπους της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της. Ο πολύπειρος τεχνικός είναι χωρίς δουλειά από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Ομοσπονδία της Ολλανδίας, καθώς οι «οράνιε» δεν είχαν την πορεία που προσδοκούσαν στα προκριματικά του Euro 2016.

Πάντως, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Στον Σούστερ είχε γίνει προσφορά με απολαβές περίπου 650.000 ευρώ (στους συνεργάτες του «χάλασε» το deal και όχι στο οικονομικό), ενώ ο Χίντινκ έπαιρνε πάνω από τα τετραπλάσια στην εθνική Ολλανδίας και Ρωσίας. Και μόνο από αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς ότι είναι μια περίπτωση που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά σίγουρα είναι ξεχωριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα