Δεδομένος στόχος ο Λάφερτι, αν παραχωρηθεί ο Καρέλης

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ιρλανδού επιθετικού Κάιλ Λάφερτι τον ερχόμενο Γενάρη.

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως πρώτος στόχος για την επίθεση είναι ο Βρετανός ποδοσφαιριστής. Με τον επιθετικό της Βορείου Ιρλανδίας έγιναν επαφές και στις αρχές του Ιουνίου, όταν η Νόριτς ζήταγε ένα σημαντικό ποσό για να τον πουλήσει, αλλά και στο τέλος του Αυγούστου, όταν η ομάδα του τον έδινε δανεικό και ο ίδιος ζήταγε λιγότερα προκειμένου να πάει σε ομάδα που θα παίζει.

Η υπόθεσή του δεν προχώρησε τελικά, αφού παρέμεινε ο Καρέλης. Ο Λάφερτι ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς θέλει να αποχωρήσει από τη Νόριτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει διατηρήσει την επαφή του με τον παίκτη και φέρονται να έχουν συμφωνήσει ότι θα εκτιμήσουν την κατάσταση τον Γενάρη και θα τα βάλουν όλα κάτω, ώστε να βρουν έναν τρόπο για την επίτευξη συμφωνίας. Πολλά θα εξαρτηθούν από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Νίκου Καρέλη, καθώς το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον διεθνή Έλληνα φορ εξακολουθεί να υφίσταται και είναι έντονο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα