Δεν έχει… επιθετικούς των… 20 γκολ ο Ολλανδός!

Σοκ και δέος… προκάλεσε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δηλώσεις του ο Λουίς Φαν Γκάαλ, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που βρίσκεται εκτός διεκδίκησης του τίτλου η ομάδα του, είναι ότι στερείται επιθετικό των… 20 γκολ!

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» ζαλίστηκαν κυριολεκτικά με αυτό που άκουσαν από τον τεχνικό της ομάδας τους, καθώς στο ρόστερ της Μάντσεστερ βρίσκονται τρεις τουλάχιστον επιθετικοί κορυφαίας κλάσης και συγκεκριμένα ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Ρανταμέλ Φαλκάο και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι! Τα σχόλια από τις δηλώσεις του Ολλανδού ήταν πάρα πολλά και στην πλειοψηφία τους αρνητικά, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που βλέπουν πίσω από τη συγκεκριμένη ατάκα, την πρόθεση του Φαν Γκάαλ να προχωρήσει σε νέα δαπανηρή μεταγραφή για τη «γραμμή κρούσης».

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού:
«Είναι αλήθεια ότι έχουμε θέμα με τα γκολ των επιθετικών μας. Ο Φαν Πέρσι δεν πετυχαίνει 20 γκολ. Ο Φαλκάο επίσης. Ο Ρούνεϊ δεν παίζει έτσι πλέον. Αυτή τη στιγμή, δεν διαθέτουμε επιθετικό που να πετυχαίνει 20 γκολ. Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εκτός τίτλου.

Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την επόμενη περίοδο. Ίσως να πρόκειται για μία άσχημη χρονιά των παικτών. Θα αποφασίσω όταν έρθει η ώρα. Αν ερχόταν ο τίτλος φέτος, θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Όμως δεν το βλέπω να γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα