Δεν ήρθε τυχαία στην Ελλάδα!

Να που οι αγώνες Κυπέλλου της πρώτης φάσης – στην οποία οι ομάδες της Super League αγωνίζονται με αυτές της Football League – ίσως αποκτήσουν λίγο αλατοπίπερο. Και αυτό διότι στον όμιλο του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ευχάριστη έκπληξη. Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν τιμητικό συμβόλαιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου ο Γάλλος (πρώην;) ποδοσφαιριστής να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για μία τελευταία φορά.

Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί με αυτή την προοπτική και δεν αποκλείεται να γεμίσει τη Λεωφόρο σε αυτά τα κατά τα άλλα περιορισμένου ενδιαφέροντος παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου.  Το μόνο που απασχολεί την διοίκηση και τον Αναστασίου είναι το πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη ομάδα με τη συμμετοχή ενός παίκτη «γκεστ σταρ», αφού σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν είναι συνηθισμένα πράγματα αυτά.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχε υπάρξει πραγματική επαφή μεταξύ Σισέ και διοίκησης, ωστόσο ο Αλαφούζος είναι πια ενήμερος, αφού ο Γάλλος είναι στην Ελλάδα για διακοπές! Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως λόγω του προβλήματος του Σισέ στο γοφό, κάτι παραπάνω από τιμητικό συμβόλαιο δεν μπορεί να γίνει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα