Δεν αισθάνεται καλά ο Σφαιρόπουλος

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές δικαιολογίες χθες το βράδυ στο ΣΕΦ. Χωρίς τα δύο βασικά του πλέι μέικερ, με καινούριους «παίκτες κλειδιά» και τον Παπανικολάου εκτός «εξίσωσης» για ένα ημίχρονο σχεδόν, δεν ήταν δυνατόν να ακολουθήσει μέχρι τέλους έναν «φρέσκο» αντίπαλο σαν τον Παναθηναϊκό, σε ένα άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» γεμάτοι με αθλητές που «τράβηξαν κουπί» στο Ευρωμπάσκετ είναι λογικό φέτος να έχουν θέματα, ιδίως μέχρι τις γιορτές. Και είναι παράξενο που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν κατάφερε να μεταδώσει ηρεμία στους παίκτες κι ενώ ήξερε πως αυτή θα απαιτηθεί στα τελευταία λεπτά.

Από πότε μία διαφορά εννέα πόντων κόντρα στον ΠΑΟ θεωρείται μεγάλη και ασφαλείας και αποτελεί σοκ το ότι χάθηκε; Αν είναι δυνατόν. Ο Ολυμπιακός χωρίς γκαρντ στο τελευταίο δεκάλεπτο λογικό ήταν να μην μπορεί να διαχειριστεί μία τέτοια όχι και τόσο μεγάλη διαφορά. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος που εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς και έχασε τον έλεγχο και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ήταν μάλλον υπερβολικός και φαίνεται πως φέτος ξεκινά με περισσότερη πίεση. Ίσως μετά από τρία χρόνια, όπου διεκδίκησε εννέα τίτλους και πήρε μόλις δύο, να νιώθει ότι πρέπει να κάνει πράγματα.

Όντως πρέπει! Για να δούμε αν φέτος θα τον κάμψει αυτή η πίεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα