Δεν αλλάζει τίποτα στην έρμη αυτή τη χώρα!

Για τις 8 Φλεβάρη μετατέθηκε η διορία που είχε δώσει η Κυβέρνηση για τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που αφορούν τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων.

Με κοινή υπουργική απόφαση των αρμόδιων υπουργείων, αποφασίστηκε η νέα διορία, η οποία είναι παράταση της προηγούμενης μετάθεσης, η οποία είχε διευθετήσει προηγούμενη παράταση και πάει λέγοντας.

Την Πέμπτη (2/7), εκδόθηκε η κοινή υπουργική απόφαση, η οποία αναφέρει: «Με κοινή υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μαρδάς, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νικόλαος Βούτσης, ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, παρατείνεται έως 8 Φεβρουαρίου 2016 η προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας».

Η νέα αναβολή αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ειλικρινής βούληση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να στερεωθεί σε νέες βάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η παρούσα κυβέρνηση ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα