Δεν αποκλείουν τίποτα για Μπεργκ στον ΠΑΟ!

Πριν λίγους μήνες αποκλειόταν κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκους Μπεργκ. Στην πορεία έγινε «ίσως» και μετά τα τελευταία γεγονότα εξελίχθηκε σε… «το συζητάμε»! Το ποδόσφαιρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που καθημερινά αλλάζει και προσαρμόζεται στα δεδομένα που δημιουργούνται. Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, ακόμη και για περιπτώσεις, όπως του Σουηδού, η οποία χαρακτηριζόταν… ιερή αγελάδα!

Στο «τριφύλλι» δεν μπορούσαν να φανταστούν τη… ζωή τους δίχως τον ταλαντούχο Σουηδό ποδοσφαιριστή, η παρουσία του οποίου αποτελούσε βαρόμετρο για όλη την ομάδα. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο ξεκίνημα της περιόδου, όταν το κάταγμα κλείδας που υπέστη ο παίκτης, τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα της Αθήνας υπέστη μεγάλες βαθμολογικές απώλειες, φτάνοντας στο σημείο να απομακρυνθεί από τους στόχους του.

Ωστόσο, με την αποχή του Μάρκους Μπεργκ για διάφορους λόγους (καθώς ακολούθησαν πολλές ατυχίες στον Σουηδό επιθετικό), ο Παναθηναϊκός προσαρμόστηκε, έμαθε να αγωνίζεται δίχως τον 28χρονο άσο και να κερδίζει τα παιχνίδια του. Ως εκ τούτου, η απόλυτη άρνηση στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή έγινε «ίσως» και πλέον, μετά τις τελευταίες ιώσεις και την… γαστρεντερίτιδα, στο Κορωπί είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν μία πρόταση για την πώλησή του, αρκεί να ανταποκρίνεται στην αξία και στο ταλέντο του.

Για τον λόγο αυτό, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση και δεύτερου επιθετικού, εκτός του Νίκου Καλτσά, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τη Βέροια. Στόχος είναι να βρεθεί ανάλογη περίπτωση, ώστε αν εμφανιστεί κάποια συμφέρουσα πρόταση για τον Μπεργκ, να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι «πράσινοι» έχουν αποφύγει να αναλύσουν στον παίκτη το σκεπτικό τους, ειδοποιώντας απλώς τον ατζέντη του, ότι θα συζητούσαν μία συμφέρουσα πρόταση, ορίζοντας ως ποσό τα 5.000.000 ευρώ. Ο Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του θεωρεί ρίσκο μία ενδεχόμενη πώληση του Μάρκους Μπεργκ, αν πρώτα δεν έχει διασφαλιστεί η κάλυψη του κενού που θα αφήσει ο Σουηδός στην ενδεκάδα της ομάδας.
Τζιμπρίλ Σισέ… ο Κριστιάν Καρεμπέ του Παναθηναϊκού;

1η Ιουλίου… Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά σε άλλο επίπεδο.
Ο Γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε πριν λίγα 24ωρα την οριστική του απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λέγοντας πως το παιχνίδι της 16ης Μαΐου, με τη φανέλα της Μπαστιά, ήταν το τελευταίο του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με πηγή μας στους «πράσινους», ενημερωθήκαμε πως υπάρχει γραμμή επικοινωνίας με πρώην παράγοντα του «τριφυλλιού» – κατά πάσα πιθανότητα τον Νικόλα Πατέρα – και ότι υπάρχει ένα πλάνο, βάσει του οποίου ο Σισέ ενδέχεται να αναλάβει έναν ρόλο ανάλογο με εκείνος του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, έχει προκληθεί μία σύγχυση. Ο Σισέ έχει ενημερωθεί από τους γιατρούς του, ότι δεν πρέπει και δεν μπορεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατα θέματα με τα πόδια του. Ο ίδιος έχει ανακοινώσει από τον Γενάρη, πως σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι και πριν λίγες μέρες, όπως γράφουμε και παραπάνω, ενημέρωσε πως αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Μπαστιά.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Γάλλος θα επιστρέψει ως ποδοσφαιριστής. Η δική μας πληροφόρηση διαφέρει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέσει θέμα μεταγραφής του Σισέ. Τουλάχιστον ως παίκτη. Η σκέψη, που δημιουργήθηκε μετά το άνοιγμα του ιδίου προς τον αθηναϊκό σύλλογο, αφορά το πόστο που σας αναφέραμε, σε έναν ρόλο που θα ταίριαζε πολύ με την ιδιοσυγκρασία του Τζιμπρίλ Σισέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα