«Δεν λιώσαμε τους πολίτες στους φόρους»

Αδιάβαστους έστειλε τους Έλληνες φορολογούμενους το πρωί της Δευτέρας ο Τρύφων Αλεξιάδης με τα όσα είπε σε τηλεοπτικό κανάλι. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε την διαπίστωση ότι δεν επιβλήθηκαν τόσο πολλοί φόροι στη χώρα, αλλά αντιθέτως υπήρξε και ελάφρυνση πολιτών από τα βάρη ενώ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την κυβέρνηση και το έργο της.

«Δεν λιώσαμε τον κόσμο στους φόρους» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Star Channel. “Σε κάποιες περιπτώσεις ελαφρύναμε κιόλας τα βάρη που σηκώνουν οι πολίτες» τόνισε εν συνεχεία.
Τα λεγόμενα του Τρύφωνα Αλεξιάδη έρχονται σε αντίθεση με όσα είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Κυριακή.

«Λιώσατε τον κόσμο στους φόρους» παρατήρησε ο δημοσιογράφος του Σκάι.
«Ναι, ναι, συμφωνώ, μα δεν το αμφισβητώ εγώ, δεν το αμφισβητώ» είπε ο κ. Κουρουμπλής ομολογώντας εμμέσως ότι η πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ είναι φορομπηχτική.

Τόσο καιρό αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη συμφωνία, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξιάδης. Ερωτηθείς για τις ισορροπίες στην κυβερνητική συμμαχία δήλωσε ότι «πάει πολύ καλά με τους ΑΝΕΛ», πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «προχωράει καλά» και «να μην βιάζονται κάποιοι γιατί θα φτάσει μέχρι το 2019».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα