«Δεν μας εκφράζουν τα εθνικιστικά μίση»

Ένα πανό χωρίς υπογραφή «σηκώθηκε» την Τετάρτη το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Eurocup μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ζενίτ.

Φίλοι του Δικεφάλου έστειλαν μήνυμα υπέρ του Πούτιν (στα ελληνικά και στα ρώσικα) γράφοντας: [Πούτιν, είμαστε μαζί σου. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου]. Το πανό αυτό ενθουσίασε και τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος βρέθηκε στο «Παλατάκι» και μάλιστα το φωτογράφησε με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4, όμως, αποφάσισε να πάρει θέση για το πανό το οποίο συζητήθηκε αρκετά, ξεκαθαρίζοντας τα εξής: «Σαν Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το πανί που σηκώθηκε στο ματς με την Ζενίτ την Τετάρτη στο Παλατάκι δεν εκφράζει την ιδεολογία και τις απόψεις της ΘΥΡΑΣ 4. Σαν ΘΥΡΑ 4 είμαστε ενάντια στα εθνικά μίση και στις εκάστοτε ηγεσίες-κυβερνήσεις».

Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως δεν αναρτήθηκε το πανό μετά από απόφαση μελών της Θύρας 4 (σίγουρα όχι μετά από απόφαση των ηγετών του συνδέσμου), αλλά μετά από πρωτοβουλία μεμονωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα