Δεν «τα μάσησε» ο Πρέντραγκ

Την ανησυχία του για την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας και ιδίως σε αυτό με τον Ατρόμητο, εξέφρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο «θρύλος» του πρόσφατου παρελθόντος των Πειραιωτών μίλησε στο «ΦΩΣ των Σπορ» και είπε έξω από τα δόντια πως αυτά που παρατηρεί από τους πρωταθλητές είναι ανησυχητικά:

«Βλέποντας και από κοντά τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, η ομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει ανησυχία. Και ίσως καλό είναι να υπάρχει ανησυχία τώρα που είναι ακόμα νωρίς και υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις και διορθώσεις. Η αμυντική γραμμή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Έγιναν τρομερά λάθη. Πολλά λάθη κατ’ επανάληψη».

«Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή και τον δικαστή, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται με τον Φορτούνη. Σε όλα τα φιλικά αυτό που βλέπω στη μεσαία γραμμή είναι ότι υπάρχουν 5-6 παίκτες της ίδιας φιλοσοφίας, στο ίδιο στυλ. Και βλέπουμε έναν Φορτούνη, στα πλάγια, που εκεί δυσκολεύεται, δεν είναι η θέση του, ενώ πέρσι ήταν ο MVP κ πίσω από τον φορ. Τον είδα στο β’ ημίχρονο που μπήκε και έπαιξε εκεί, ήταν απογοητευμένος και χωρίς όρεξη. Γιατί γίνονται αυτά, δεν το ξέρω. Αυτός πάντως είναι παίκτης για να παίζει στον άξονα, να κάνει παιχνίδι, να απειλεί, να κάνει το απρόβλεπτο.

Επίσης, τα νέα παιδιά στην προετοιμασία πήγαν πολύ καλά, ακούγαμε, διαβάζαμε, βλέπαμε το ματς, όλο για τους μικρούς λέγαμε. Και έρχονται ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και δεν βλέπουμε ούτε έναν νεαρό! Πού ήταν; Δεν είδα κάτι καλύτερο συγκριτικά με τον Τσιμίκα, τον Μανθάτη, τον Βούρο όταν είχε παίξει δεξιός μπακ».

Ο Τζόρτζεβιτς υπενθύμισε πως υπάρχει αρνητική παράδοση με τις ομάδες του Ισραήλ και πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει πάρα πολύ για να μην πέσει πάλι θύμα έκπληξης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα