Δε φαίνεται να γυρνάει ο Μανωλάς!

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ όσον αφορά στη συνέχεια των Play Off. Ο Στέλιος Μανωλάς παραμένει σπίτι του – σχεδόν υπό παρακολούθηση – καθώς το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε μετά το τέλος του τελικού της 17ης Μαΐου, φαίνεται να μην ήταν απλά μία υπερκόπωση.

Όπως και να έχει, ο Κυπελλούχος Ελλάδας υπηρεσιακός προπονητής της Ένωσης μάλλον δε θα κάτσει στον πάγκο στα επόμενα τρία παιχνίδια διαβάθμισης με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, καθώς δεν δύναται ούτε να πάει στα Σπάτα να δουλέψει, ούτε να κοουτσάρει ξανά την ομάδα υπό καθεστώς πίεσης, σε ματς ντέρμπι με φόντο τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Έτσι, η Ένωση θα συνεχίσει με τον «υπηρεσιακό νούμερο δύο», τον Νίκο Παναγιωτάρα, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Με τον Παναθηναϊκό η ομάδα παρουσιάστηκε δίχως ενέργεια και καυτηριάστηκε η επιλογή του κατ’ ανάγκη κόουτς να χρησιμοποιήσει κουρασμένους παίκτες, αντί να βάλει ίσως από την αρχή τον Μπουονανότε, τον Σοϊλέδη, τον Πέκχαρτ, τον Τζανετόπουλου και τον Λαμπρόπουλο παίζοντας ενδεχομένως με πέντε στην άμυνα, δίνοντας ανάσες σε Τζιμπούρ, Αραβίδη, Μάνταλο, Σιμόες και Γιόχανσον. Προτιμήθηκε μία «κλασική ενδεκάδα» προκειμένου να αντισταθεί στον Παναθηναϊκό με τη συνοχή της, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο και η ΑΕΚ έκανε το χειρότερό της φετινό παιχνίδι.

Με νίκη την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ επιστρέφει και πάλι στο «κόλπο» της πρωτιάς, με τους Μπαρμπόσα και Γκάλο να μπαίνουν ξανά όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα