«Είμαι ηγέτης και θέλω τίτλους»

Ο Τζολέον Λέσκοτ είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και ο κόσμος της «κιτρινόμαυρης» ομάδας θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα για να τον δει να αγωνίζεται με το δικέφαλο στο στήθος.

Στο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών «έπεσαν» οι υπογραφές και στις πρώτες του δηλώσεις ο Άγγλος στόπερ παραδέχθηκε πως η παρουσία του προ 15ετίας συμπαίκτη του στη Γουλβς και νυν προπονητή της Ένωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, βοήθησε στην απόφασή του να απορρίψει την πρόταση της Ρέιντζερς και να έρθει στην ΑΕΚ

«Η νέα μου ομάδα πήρε το κύπελλο πέρυσι, έχει φιλοδοξίες και θέλω να προσφέρω και εγώ. Ξέρω την ιστορία της ΑΕΚ. Θέλω να κερδίζω τρόπαια. Το έχω κάνει και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Ο πρωταθλητισμός είναι αυτό που έκανα πάντα και αυτό που θέλω να κάνω και εδώ στην ΑΕΚ», ήταν οι πρώτες του κουβέντες και συνέχισε:

«Ξέρω πως το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Επομένως έχω χρόνο. Θα ξεκινήσω προπονήσεις, δουλεύω όλο αυτό  το διάστημα. Γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου, δεν έχει τύχει να γνωρίσω κάποιους απ’ αυτούς επί προσωπικού, αλλά θα έχω την ευκαιρία να τους γνωρίσω τις επόμενες μέρες».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής και την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ τόνισε:

«Θέλω να είμαι ηγέτης της άμυνας. Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις περισσότερο το παιχνίδι και τις καταστάσεις μέσα στο γήπεδο και μπορείς να διαβάζεις περισσότερο το παιχνίδι. Επέλεξα την ΑΕΚ για την πόλη, το γήπεδο, τη φιλοδοξία της ομάδας.  Καταλαβαίνω το πάθος του κόσμου για την ομάδα και αυτό με κάνει να νιώθω μια δέσμευση απέναντι τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα