Εμμονή του Φαν Γκάαλ με τον Μπέιλ!

Εμμονή με την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να έχει πάθει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος επιμένει με… κάθε κόστος στην περίπτωση Ουαλού ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κόκκινοι διάβολοι» κάθε άλλο παρά έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο έχουν αναγάγει σε βασικό τους μεταγραφικό στόχο για το καλοκαίρι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι διατεθειμένος να σπάσει κάθε ρεκόρ, προσφέροντας το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού των Μαδριλένων.

Ο Ουαλός, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να φύγει από τη «Βασίλισσα», πολύ περισσότερο να επιστρέψει στα γήπεδα της Αγγλίας και την Premier League. Πρόσφατα, επανέλαβε τη θέση του, λέγοντας πως δεν φαντάζεται τον εαυτό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν δείχνει να πτοείται και επιμένει στην περίπτωσή του, καθώς, όπως υποστηρίζει, θεωρεί τον Μπέιλ ιδανικό για τα αγωνιστικά του πλάνα. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του αγγλικού κλαμπ, στις μεταγραφές όμως, τα πάντα είναι πιθανόν να συμβούν, ακόμη περισσότερο όταν στο τραπέζι πέφτουν ποσά που μετρώνται σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα