Εναλλακτικές λύσεις για… όλα τα γούστα στο λιμάνι

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ως εκ τούτου, η πώληση ενός ή και περισσοτέρων είναι πολύ πιθανή, με αποτέλεσμα να προκύπτει η ανάγκη άμεσης αναπλήρωσης του ή των κενών που θα δημιουργηθούν.

Ο άνθρωπος – κλειδί στο συγκεκριμένο πλάνο ακούει στο όνομα Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος έχει αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εμπιστοσύνη του προέδρου στον Γάλλο βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό σημείο και το σημαντικότερο είναι ότι έχει αποκτηθεί με πραγματική δουλειά και τα αποτελέσματά της.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ εφαρμόζει ένα πλάνο τύπου Λιόν. Η ομάδα της Γαλλίας είχε δημιουργήσει ένα κύκλωμα που τροφοδοτούσε συνεχώς με ποιοτικούς παίκτες το ρόστερ, με αποτέλεσμα να ανέλθει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όταν το εγκατέλειψε, έπεσε στα χαμηλά. Ωστόσο, για ένα μεγάλο διάστημα μεσουρανούσε στο γαλλικό πρωτάθλημα και πρωταγωνιστούσε στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Η Λιόν πουλούσε παίκτες σε πολύ υψηλή τιμή και τους αναπλήρωνε με χαρακτηριστική άνεση. Το αυτό επιχειρεί ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό. Έχει δημιουργήσει μία ανάλογη οργάνωση, ώστε για κάθε παίκτη που φεύγει, να έχει έτοιμες δύο ή και τρεις εναλλακτικές λύσεις.

Στην παρούσα φάση, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τους Μαζουακού, Ρομπέρτο, Μποτία και Ελαμπντελαουί. Εφόσον ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», οι παίκτες θα παραχωρηθούν. Ο Καρεμπέ έχει κλείσει προφορικές συμφωνίες με τους υποψήφιους αντικαταστάτες και όταν παραστεί ανάγκη, θα τις ενεργοποιήσει. Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα γεμίζει το ταμείο του και παράλληλα δεν θα μένει ακάλυπτος σε αγωνιστικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα