Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αλμπέρτο Μποτία!

Στην ισπανική αγορά αναζητεί τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνάς του ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ Γκονζάλεθ να προτείνει στη διοίκηση τη λύση του Αλμπέρτο Μποτία, από τη Σεβίλλη!

Ο 25άχρονος αμυντικός αναδείχθηκε από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε, παίζοντας σε 32 ματς πρωταθλήματος. Ο Μποτία έχει φορέσει, επίσης, τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο διεθνής με την U23 ομάδα της Ισπανίας, απασχολεί τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχαν γίνει οι πρώτες κρούσεις στην ομάδα του.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Σεβίλλη εξετάζει ζεστά την περίπτωση παραχώρησης του Μποτία, παρότι ο προπονητής των Σεβιγιάνων, Ουνάι Έμερι, τον υπολογίζει στα πλάνα του και τον έχει συμπεριλάβει στην τετράδα των κεντρικών αμυντικών του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για τον 25άχρονος ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία όμως, δεν έχει καταθέσει πρόταση. Σύμφωνα με αναφορές, πάντως, η προσφορά θα φτάσει σύντομα στα γραφεία της Σεβίλλης, η διοίκηση της οποίας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα αποφασίσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα