Εντουάρντο έρχεται, Ελαμπντελαουί φεύγει

Ήξεις-αφίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» υλοποιούν με ταχύτατους ρυθμούς το μεταγραφικό τους προγραμματισμό.

Εκτός του Ντιόγο Φιγκέιρα της Σεβίλλης, ο οποίος φέρεται να έχει κλείσει στην ομάδα του Πειραιά, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Κάρλος Εντουάρντο από την Αλ Χιλάλ.

Ο έμπειρος μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει, καθώς τον δελεάζει η προοπτική του Champions League, ωστόσο το μεγάλο «αγκάθι» είναι οι απαιτήσεις του ξένου συλλόγου. Εκτός από τον Κάρλος Εντουάρντο για τη μεσαία γραμμή στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει και το όνομα του Βιλένα, που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ. Μία περίπτωση όμως δύσκολη λόγω του σοβαρού ενδιαφέροντος που υπάρχει από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Την ίδια στιγμή ετοιμάζει βαλίτσες ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την πρώτη παραχώρηση των «ερυθρόλευκων» σε ομάδα του εξωτερικού. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League της Αγγλίας, αλλά δεν αποκλείεται και η έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα